MSSZ on-line küldöttgyűlés

A járványhelyzet miatt on-line küldöttgyűlést tartott a Magyar Sportlövők Szövetsége a tegnapi napon, ahol jövő évre halasztották az idén esedékes tisztújítást.
Egyúttal a küldöttgyűlés a 2021. évi tisztújító közgyűlésig meghosszabbította a szövetség választott tisztségviselőinek – elnökség, felügyelő bizottság – mandátumát is. A küldöttgyűlés elfogadta a 2019. évi szakmai és pénzügyi beszámolót, a felügyelő bizottság jelentését, valamint jóváhagyta a szövetség 2020. évi költségvetését.
Az eseményen részt vett Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke is.

 

 

 

A Magyar Sporlövők Szövetségénék elnöksége a MSSZ/67/2020. határozatszámon egyhangúlag elfogadta, hogy az MSSZ szeptember 21-e 13.00 órai Küldöttgyűlése on-line, Zoom Meeting alkalmazáson keresztül kerüljön megtartásra a koronavírus okozta helyzetre való tekintettel.

A küldöttek részére a küldöttgyűlésre való automatikus belépés lehetősége 12:00-12.30 között áll rendelkezésre.
Mindenki egyedileg beazonosításra kerül neve és videóképe alapján. E cél érdekében elengedhetetlenül fontos a megfelelő név használata és a kamera bekapcsolása.

Csak a teljes bizonyossággal beazonosítható küldötteket tudjuk a „teremben” tartani!
A zoom házigazda szerepét Dr. Zelei János úr, a Magyar Labdarúgó Szövetség titkárságának vezetője tölti be.

A zavartalan lebonyolítás érdekében mindenkinek le fogjuk venni a hangját, így, ha valamit szeretnétek közölni, azt kérjük a chat felületen tegyétek meg.

12.30 órakor lezárjuk az automatikus bejutást a küldöttgyűlésre. Elkezdjük a már „bent” lévő küldöttek leellenőrzését, akik aláírás helyett a kezük felemelésével fognak regisztrálni. A 12:30 után érkezők egy úgynevezett „online előszobában” fognak várakozni a beazonosításig.

13.00 órakor a küldöttgyűlést elkezdjük. Ezután a késve érkezőket és be nem lépett küldötteket már nem lesz lehetőségünk a „terembe” beengedni, mivel ez zavarja a küldöttgyűlés gördülékeny lebonyolításának menetét.

Kérjük, hogy minden küldött időben jelentkezzen be.

Az on-line küldöttgyűlés napirendi pontjai az alábbiak:

1.) Elnöki beszámoló a sportág 2019. évi szakmai tevékenységéről
Előterjesztő:                    Nagy György – elnök                                 

2.) A számviteli törvény szerinti 2019. évi beszámoló, közhasznúsági jelentés
Előterjesztő:                    Nagy György – elnök

3.)A Felügyelő Bizottság beszámolója
Előterjesztő:                    Lőrincz János – a Felügyelő Bizottság elnöke

4.)A 2020. évi pénzügyi terv (költségvetés)
Előterjesztő:                    Nagy György – elnök

5.) A Magyar Sportlövők Szövetsége tisztségviselőinek (elnök, alelnökök, elnökségi tagok, FEB elnök és FEB tagok) mandátumának meghosszabbítása a következő tisztújító küldöttgyűlésig. (az MSSZ jogtanácsosának javaslata szerint).
Előterjesztő:                Dr. Mihály István – levezető elnök

Az alapszabály módosítását, valamint a tisztújítást a 2021. évi tisztújító küldöttgyűlésre halasztjuk el,  a  kitüntetéseket a közeljövőben megyei, budapesti szövetségek és az MSSZ által kívánjuk átadni.