ISSF „D” típusú tanfolyam puska, pisztoly és koronglövő edzők részére -KÁRTYAIGÉNYLÉS

Tisztelt Vizsgázók!

Itt tudják letölteni a formanyomtatványt azok, akik szeretnének igényelni  ISSF D licence kártyát:

http://www.issf-sports.org/getfile.aspx?mod=docf&pane=1&inst=29&iist=64&file=ISSF_Academy_License_Application_and_Logo_Guidelines.pdf

A kártya díja 50 Euro, amelyet átutalással devizában, vagy forint összegben az MNB napi középárfolyamán is ki lehet egyenlíteni, illetve a szövetség pénztárában pénztári időkben szintén forintban, vagy Euro-ban is  be tudják fizetni. Átutalásnál kérjük jelezzék,  hogy ISSF D kurzus licence kártya díja és a vizsgázó nevét.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a kártya igénylést a fenti nyomtatványon kitöltve, szkennelve Horváth Ágnes irodavezető részére  (iroda@hunshooting.hu)  mielőbb megküldeni!

 

 

 

 

 

2017.11.10 -12. Tervezett program:

Mind a három nap 09.00-tól kezdődnek a képzési napok, Péntek, szombat kb.:17.00-ig, vasárnap 14.00-ig tart, ekkor lesz a záróvizsga.

Parkolás: a BOK csarnok, belső parkolójánál (KSI) megoldott, a sorompónál szolgálatos őrnek az ISSF „D” kurzusra kell hivatkozni és a sofőr nevét kell bemondani.

A tanfolyam helyszíne:Budapest, Hotel Danubius Aréna (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3)

 

A Nemzetközi Sportlövő Szövetséggel (ISSF) együttműködésben a Magyar Sportlövők Szövetsége ISSF „D” típusú tanfolyamot szervez puska, pisztoly és koronglövő edzők részére.

angol nyelven

(a hír 2017.07.04-én létrehozva, majd többször frissítve)