Mondj IGEN-t az ÉLET-re! Adj vért!

Tisztelt Vezetőség! Kedves Sportegyesületi Tagok!


Az Országos Vérellátó Szolgálat nevében ezúton küldöm Önöknek Bayerné Dr. Matusovits Andrea főigazgató asszony levelét, amelyben az Önök egyesületének együttműködését kérjük.

Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány miatt az életünk teljesen megváltozott. Elsődleges volt a járvány elleni küzdelem, ezért a személyes kapcsolattartást is igyekeztünk minimálisra korlátozni. Emiatt a véradások száma is csökkent. A járványhelyzet enyhülésével azonban fokozatosan újra az eredeti rendben működnek az egészségügyi intézmények, így növekszenek a vérkészítmények iránti igények is. Emellett közeledik a szabadságolások időszaka, az oktatási szünet, amikor mindig kevesebb a véradó. 

Annak érdekében, hogy az országos vérkészletet továbbra is biztonságos szinten tudjuk tartani, és maradéktalanul biztosítani tudjuk a vérkészítményeket a betegek számára, az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt „Mondj IGEN-t az ÉLET-re! Adj vért!” elnevezéssel közös kampányt indított, hogy felhívja a figyelmet a véradás fontosságára. Mivel számtalan elkötelezett, felelősségteljes sportoló is erősíti a véradók táborát, így levelünkkel az Önök egyesületének együttműködését szeretnénk kérni.

  

Amennyiben kérdésük lenne, kérem keressenek a lenti elérhetőségek egyikén!

Támogatásukat megköszönve,

üdvözlettel:

 

Kékkőiné Nagy Éva
kommunikációs igazgató

1113 Budapest, Karolina út 19-21.
Tel.: (+36 1) 372 4402
Mobil: (+36 30) 834 3617

E-mail: kommunikacio@ovsz.hu
Honlap: www.ovsz.hu