Szombathely, szálláslehetőségek

Tisztelt Sportegyesületek!
Tisztelt Sportbarátok!

 

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Sportlövők Szövetségével együttműködve cégünk, a Pannonsport Kft. decemberben ismét Szombathelyen köszöntheti Önöket! Mindenekelőtt szeretnénk hangsúlyozni, hogy a COVID-19 vírus miatt kialakult nehéz helyzetben mindent megteszünk a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, amihez sajnos az elmúlt hónapokban bőséggel tapasztalatot szerezhettünk az általunk lebonyolított sportrendezvények során.

 

A járványügyi helyzetben meghozott kormányzati intézkedésekből kifolyólag jelenleg szállásfoglalás csak üzleti céllal engedélyezett az ország teljes területén, ezért megkönnyítve az egyesületek és sportolóik dolgát, állandó szombathelyi partnereinknél lefoglaltunk egy nagyobb szobakontingens, amiből igényük szerint választani tudnak és mi közvetítjük foglalásukat a szállodák felé, így kiküszöbölve az esetleges kellemtlenségeket.

 

 

Foglalás módja:

Amennyiben egyesületük szállást igényel a versenyzői számára, kérem jelezzék ezt felénk e-mailben: unger.jozsef@pannonsport.hu (Unger József, 06 70 612 8888).

Ezután egyedi linket és jelszót küldünk online regisztrációs felületünkhöz, ahol kitölthetik szállásigényüket.

Fontos! A szállás foglalása nem helyettesíti a sportági nevezést, azt minden esetben a megszokott módon kell megtenni!

 

 

Fizetési feltételek:

A Pannonsport Kft. számlaszámára, az általunk kiküldött proforma számla ellenében, előzetes átutalással, legkésőbb a verseny előtt egy héttel (2020.12.04., péntekig).