Sportolói Bizottság

Sportolói Bizottság
A Magyar Sportlövők Szövetségének Sportolói Bizottsága

Összhangban a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ajánlásával, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság hasonló irányú elkötelezettségével, a Magyar Sportlövők Szövetségének elnöksége 2020. június 09-i ülésén létrehozta a Sportolói Bizottságot.

A bizottság tagjai - Elérhetőségeik elnök: Csonka Zsófia
tagok:

Sportolói Bizottság logó

 

 

 

 

 

Miskolczi Julianna

Pongrátz Bianka
Sike József
Sike Renáta
Zwickl-Veres Kata

 

Sportolói Bizottság
Sportolói Bizottság őszi ülése

A Magyar Sportlövők Szövetségének Sportolói Bizottsága október 14-én megtartotta őszi ülését a Sportok Házában. A gördülékeny munkafolyamat elősegítése céljából az üléshez online formában csatlakozott Nagy György elnök úr is.  Az alakuló ülésen megfogalmazott témák részletes kidolgozásának lépéseiről egyeztettek a tagok, és fogalmazták meg a további munka időtervét. Csonka Zsófia -a bizottság elnöke- tájékoztatta a megjelenteket a MOB Sportolói Bizottságának őszi ülésén elhangzottakról.

Megtartotta alakuló ülését a Sportolói Bizottság

Megtartotta alakuló ülését a nemrégiben létrehozott Sportolói Bizottság, ahol Csonka Zsófia elnök mellett valamennyi bizottsági tag, továbbá Sinka László főtitkár és Győrik Csaba szövetségi kapitány is  részt vett. Elfogadták a testület ügyrendjét, áttekintették azokat a kiemelt témákat, amelyek a sportolói közeget érinthetik. A bizottság évi három ülést tervez, elképzeléseikről, tevékenységükről az MSSZ honlapján és Facebook oldalán fogják tájékoztatni a a versenyzői kört. Az ülés szünetében a bizottság tagjai a sajtó és a média képviselőit is tájékoztatták a megalakulás hátteréről, a tervekről, célokról.