Héraklész Gála 2023.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség Zrt. közös rendezésében idén is megtarthattuk a Héraklész Gálát, ahol a 2023-ban kiemelkedő eredményt elért sportolókat és edzőiket díjaztuk hét kategóriában. Ahogy Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár hangsúlyozta: „A legfontosabb célunk a közösségépítés. Az, hogy a programban résztvevő sportolók összekovácsolódhassanak és olyan emberi kapcsolatokat alakíthassanak ki, amelyek segíthetnek túljutni a nehézségeiken”. Elmondhatjuk, ezt a célt elértük, amelyet az eseményen készült fotók és videók is tanúsítanak.

 

Úgy gondoljuk, ezt a kiemelkedő alkalmat, hangulatot és a résztvevőket bemutató anyagokat érdemes megosztani a szélesebb nyilvánossággal, nemcsak azért, hogy a felejthetetlen pillanatokat felidézzük, hanem azért is, mert a fiatal sportolók mintaadó példaképei generációjuknak és másokat is ösztönözhetnek arra, hogy sportoljanak.

 

  • Összefoglaló videó https://fb.watch/pYljAKrD7v/
    • A megosztást a népszerű közösségimédia-felületeken javasoljuk: a „megosztás” gombra kattintva a szövetség, vagy egyesület Facebook-oldalán, az Instagramon pedig a sztoriban tudják megosztani.
  • Fénykép (mellékletben)
    • A megosztásra szintén a fentebb említett felületeken lehetséges: Facebook (poszt, megjelölve a Héraklész Program oldalát) és/vagy Instagram (poszt vagy sztori, megjelölve a Héraklész Program oldalát) és/vagy szövetségi honlap.
  • YouTube-összefoglaló videó, hosszabb, interjúkat tartalmazó változatban https://www.youtube.com/watch?v=1ousxfsSXRM
    • Ezt változatot a honlapjukon és/vagy a Facebook-oldalukon oszthatják meg.

 

Kérjük, kövessék és osszák meg tartalmainkat a Héraklész Program újonnan indult közösségi média felületein is, a Facebookon, az Instagramon, a Tik-Tok-on és YouTube-on.

 

 

Támogató együttműködésüket megköszönve,
dr. Baji Balázs vezérigazgató-helyettes megbízásából,

üdvözlettel:

 

a Héraklész Program csapata.