Pályázatok

Pályázati felhívások HS 2021

Megjelent a Honvédelmi Sportszövetség pályázati felhívása a HS tagszervezetei által szervezendő komplex szakmai programok, szakmai és pénzügyi támogatására.

MOL Tehetségtámogató Program 2021.

2021-ben újra Sport pályázat, némileg megváltozott feltételekkel! Fókuszban ettől az évtől a 10-16 éves korosztály!

Honvédelmi Sportszövetség pályázati felhívása

Megjelent a Honvédelmi Sportszövetség pályázati felhívása a HS tagszervezetei által szervezendő komplex szakmai programok szakmai és pénzügyi támogatására. 

A pályázat benyújtásának határideje 2020. október 31. A felhasználási határidő 2020. november 30.

HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütem jelentkezési határidő augusztus 15.

 

A HISZEK Benned Sport Program II, alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálják, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, létesítmény-használat, sporteszköz beszerzések, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.
Részletek: https://sosz.hu/hiszek-benned/

 

 

MOL Tehetségkutató Program

2020-ban újra Sport pályázat!

A MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája olyan fiatal sportolók támogatását tűzte ki célul, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, továbblépésükhöz azonban anyagi segítségre van szükségük.

https://opa.molalapitvany.hu/ugyfelkapu

MOL Tehetségkutató Program

2019-ben ismét meghirdetik a MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázatot azoknak a 10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákoknak, akik jó eredményeket értek már el egy sportágban országos vagy nemzetközi versenyeken, de továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük.

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram

A pályázati beadási határideje 2018. február 20. 

PÁLYÁZAT

A Magyar Sportlövők Szövetsége a 2018. évi Országos Bajnokságok helyszíneire és megrendezésére pályázatot ír ki.

Civil szervezetek működési célú támogatása 2018. Pályázat

Működési támogatás
Döntéshozó Társadalmi felelősségvállalás kollégium
Kezelő EMET (Emberi Erőforrás Támogatáskezelő)
Beadási határidő 2018.01.15.

 

Letöltés

Élen a tanulásban, élen a sportban

PÁLYÁZATI FELHIVÁS
A „11. ICCE Global Coach Conference”-n való részvételre

A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet az EMMI Sportért Felelős Államtitkárság támogatásával az ICCE (Európai Edzői Tanács) 11. konferenciáján való részvételre, Liverpoolban, 2017. július 30. augusztus 2. között. A konferencia részvételi költségét (regisztrációs díj, utazási és szállásköltség) 2 fő részére a Magyar Edzők Társasága biztosítja.
 


Pályázati határidő: 2017. május 05.