A rekordok versenye

Hungary reports records
        ESC NEWS

 

Meleg hangú, elismerő írás jelent meg az Európai Sportlövő Szövetség (ESC) honlapján a nemrég befejeződött győri 10m Európa-bajnoksággal kapcsolatban. A cikk kiemeli a verseny televíziós közvetítését, internetes és közösségi média adatait, amelyek a kiváló rendezés mellett nagyszerű számokat hoztak.

 

Az MSSZ Facebook oldala csaknem hihetetlen, 700 %-os növekedést hozott az EB promóciós időszaka és az EB ideje alatt, amelynek köszönhetően napi több mint 4.000 látogatót tudtunk regisztrálni. Az Instagram oldal tevékenységi számai is 100 %-os emelkedést mutattak január 30. és március 2. között. 

 

Jelentős nézettséget produkált az ESC Facebook oldala is, ahol versenynapokon 44.000, míg az Instagramon 2.500 látogató volt.

 

Az M4 Sport által közvetített 10 felnőtt döntőt közel 700.000 néző látta és az ESC internetes streaming közvetítései (YouTube és Facebook) is több mint 50.000 nézőt vonzottak.

 

Az ESC köszönetét és elismerését fejezi a szervező bizottság felé az elvégzett kiváló munkáért és az esemény kiemelkedő sikeréért.